*Free shipping *Safe payment *Giftwrapping
*Free shipping *Safe payment *Giftwrapping
Cart 0

Privacy Policy

Mala Flow

 

Privacy Verklaring

 

Hier vind je de privacy verklaring van Mala Flow.

Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Mala Flow.

 

Inleiding

 

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens worden opgeslagen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

 

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

 

Mala Flow

 

Je leest op dit moment de privacyverklaring van Mala Flow. Mala Flow maakt sieraden van exclusieve edelstenen en van goede kwaliteit.

 

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Mala Flow verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als u vragen heeft, kunt u gerust contact met mij opnemen.

 

Mala Flow

Email: info@daansdesign.com

 

Doel gegevens

 

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Mala Flow. Deze worden hieronder toegelicht.

 

1 Het versturen van nieuwsbrieven

Mala Flow stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je naam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Mala Flow. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden je aan te melden.

 

2 Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Mala Flow via de website, Instagram of Whatsapp of als je een produkt besteld. Alleen de benodigde gegevens zullen worden gevraagd. Zoals naam, adres, telefoonnummer en emailadres.

 

3 Analytics

De website van Mala Flow verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de paginga’s die je veel bezoekt.

 

4 Administratie

 

Mala Flow werkt samen met Knab bank, Mollie en Paypal voor het verwerken van betalingen van bestellingen. Allen hebben een privacyverklaring.

De administratie van Mala Flow wordt vastgelegd in het boekhoudprogramma Gekko en bij de belastingdienst. Beide hebben een privacyverklaring.

 

 

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan.

 

Ontvangers

 

De gegevens die Mala Flow ontvangt en verwerkt worden beheert d.m.v:

 

1 Mailchimp

De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, worden jouw e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp. Voor informatie over Mailchimp en de manier waarop zij met gegevens omgaan, verwijzen wij je naar de website van Mailchimp met hun pricacyverklaring en algemene voorwaarden. (https://www.mailchimp.com/legal/privacy)

 

2 Shopify

De website en back-ups van de website worden gehost bij Shopify. Gegevens die jij achterlaat op de website van Mala Flow zijn op de servers van Shopify opgeslagen.

 

3 Instagram

Wanneer je contact opneemt via Instagram via chat voor een bestelling of informatie. Instagram heeft een eigen privacyverklaring. (www.facebook.com/about/privacyshield)

 

4Whatsapp

Wanneer je contact opneemt via Whatsapp voor een bestelling of informatie. Whatsapp heeft een eigen privacyverklaring. (www.whatsapp.com/privacyverklaring)

 

Opslag periode

 

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Mala Flow, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

 

1 Het versturen van nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres en naam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@daansdesign.com.

 

2 Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Mala Flow via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, telefoonnummer en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

 

3Analytics

 

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 

Beveiliging

 

Er worden van jouw persoongegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

 

De persoonsgegevens die door Mala Flow worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

 

Jouw rechten

 

1 Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Mala Flow vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Mala Flow. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

 

2 Recht op rectivicatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Mala Flow.

 

3 Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Mala Flow vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

 

4 Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens als je vindt dat Mala Flow niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

 

5 Recht op stop gegevensgebruik

Wil jij niet dat Mala Flow jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

 

Plichten

 

Mala Flow verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Mala Flow via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

 

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. En je postadres voor het versturen van producten. En je telefoonnummer wordt alleen gebruikt indien het noodzakelijk is je met spoed te bereiken. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Mala Flow het betreffende product niet leveren.

 

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Mala Flow met anderen dan hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

 

Mala Flow behoudt zich het recht voor de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Mala Flow dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Mala Flow te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via info@daansdesign.com

Social Proof