*Free shipping *Safe payment *Giftwrapping
*Free shipping *Safe payment *Giftwrapping
Cart 0

About Malas

De mala ketting met edelsteen van Mala Flow wordt handgeknoopt met 108 luxe echte edelstenen en een mooie grote edelsteen als guru bead. Daarom is een mala ketting van Mala Flow een gebedsketting met 108 kralen welke u ook als persoonlijk sieraad kunt dragen.

Een meditatie mala ketting is een hulpmiddel bij het mediteren om uw focus op het mediteren te houden. De 108 mala kralen worden hier en daar afgewisseld door markeerkralen. Deze dienen als hulpmiddel bij het tellen van de mantra's of als pauze. Daarom zijn deze onderscheidend in vorm en grootte. De grote guru edelsteen is het begin- en eindpunt van de ketting maar als u door wilt blijven gaan dan kunt u de ketting omdraaien. Een mala kunt u ook gebruiken bij Mindfulness oefeningen. 

Voorafgaand aan een meditatie worden vaak yoga oefeningen gedaan. Yoga is ooit ontwikkelt om meer ontspanning te creëren en zo meditatie te versterken en zo in een Flow te raken waarbij u alles om u heen vergeet.

U kunt een persoonlijke mala ketting kopen met de werking van edelstenen die bij u passen. Maar u kunt ook een mala kiezen die u gewoon mooi vindt om te dragen.

Als u een persoonlijke combinatie wilt, kunt u mij altijd vragen naar de mogelijkheden.

Liefs,

Daniëlle

Social Proof