*Free shipping *Safe payment *Giftwrapping
*Free shipping *Safe payment *Giftwrapping
Cart 0

About Mala Flow

Als kind kon ik geen genoeg krijgen van de mooie glinstering van sieraden en edelstenen. Ik keek bij elke juwelier uitgebreid in de etalage en dat doe ik nog steeds graag. Na jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, herontdekte ik mijn vergeten passie. Ik besloot voor mezelf te beginnen en sieraden met edelstenen zelf te maken en mijn eigen online winkel te starten genaamd www.daansdesign.com.

Na enige tijd kon ik zelf parel kettingen knopen wat nog een hele klus is om dat onder de knie te krijgen. Ik knoop mijn kettingen op dezelfde manier als de parel kettingen bij de juwelier. Voor mijn edelstenen ben ik vaak lang op zoek. Alleen de mooiste kwaliteit vind ik goed genoeg om in mijn sieraden te verwerken. Ik vind het bovendien belangrijk om persoonlijk contact te maken met mijn leveranciers en zo ook meer te weten over de herkomst van de edelstenen.

Al enige tijd was ik op zoek naar een mooie mala ketting voor mijzelf. Deze kon ik echter niet naar mijn smaak vinden. Ik maak de mala's nu zelf en het geleerde knopen komt nu mooi van pas. Ik ga op zoek naar de mooiste edelstenen en combineer de verschillende soorten bij elkaar. Ook zoek ik een mooie grote guru bead als blikvanger van de ketting. U kunt een mala ketting uitkiezen op basis van de werking van edelstenen of er één uitkiezen puur omdat u deze mooi vindt en als sieraad wilt dragen.

Mala Flow staat daarom voor unieke en handgemaakte mala's van hoogwaardige kwaliteit en met exclusieve edelstenen. Kleurrijke mala's en in harmonie met de natuurlijke werking van edelstenen.

Social Proof